Blått och vitt

Jag älskar blått och vitt tillsammans, speciellt nu på sommaren. Det blir så ljust och fräscht på något vis :) Köpte kuddfodralet som ligger i soffan igår på en fin inredningsbutik, Precent, i grannbyn Nås. Såååå fiint!! plockade in lite midsommarblomster från morgonpromenaden också. <3 Om jag känner dom rätt kommer dom att rasa redan till kvällen ;)

Nu har jag utfodrat två hundar och en katt + mig själv så nu är det dags att bege sig till mamma och kolla om kaninen och katterna där vill ha nån mat. Jätteskönt ute... Önskar det var bikiniväder bara.

Senare i eftermiddag ska jag baka toscarutor. Godaste jag vet men frågan är hur lyckade dom blir ;)

Puss och kram!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3136708/images/2012/pic_206343481.jpg" class="image">


Wilma eller Selma?

Igår åkte jag och Patrick och hämtade en liten bebis!! En kattflicka som vi tänkte skulle heta Wilma men sen från ingenstans har jag börjat kalla henne Selma?!? Vet inte vart jag har fått det ifrån. Men när jag kallade henne det lät det helt naturligt så nu vet jag inte vad hon kommer heta ;) Min gammelfarmor hette Selma så det är väl möjligen farfar som tycker hon ska heta så och påverkar mig uppifrån. Hehe ;)

Hon är helt uuuunderbar! Just nu ligger hon på en kudde på soffan och sover. :) Detta är min fjärde kattunge, dock min första sen jag flyttade hemifrån, men hon är då helt klart lugnast hittills. Trots två vildhundar i gårn ;) Hon är en cool katt!

Nu ska vi mysa vidare och äta lite frukost

Puss och kram!!


Sommaren kooom nu!!

Imorgon när jag vaknar då har jag bestämt att då ska solen skina och det ska vara så varmt ute att jag kan ha klänning redan redan från start! Fy 17 om det inte är så nu!! ;) Ska önska och hoppas hela natten. På måndag får vi hem en kattunge!!! Som jag har längtat efter en katt!! Två hundar (och en kanin) är inte detsamma som en katt. En katt är en katt å inge annat ;)

God natt!! Puss å kram


RSS 2.0