Bordet sålt!

Då var bordet klart och sålt. Blev riktigt fint. Ville såklart ha det kvar själv men vi har redan ett bord, ett större, så det fick åka iväg till Falun. :) Kul kul!

Imorgon går flyttlasset till Björbo. ÄNTLIGEN ska vi gå byta ut 41 kvadrat mot 76 och ÄNTLIGEN byta ut lägenhet mot radhus! Finemang!!!


Lizzy

Den här veckan skickade jag och Patrick in en intresseanmälan på en hund från SOS-animal i Spanien. Vi har väntat och väntat på besked, och idag kom det! Lilla söta Lizzy kommer att bli vår!!!! Jag är så hiiimla lycklig!! Vi behövde inte ens vara oroliga att vi inte skulle få henne sa hon som ringde. Hon tyckte att det var självklart efter vad vi hade skrivit. Huur bra känns inte det i hjärtat då :)! Dom har liksom redan varit till andra som lämnat intresseanmälan och kollat in deras hem. Tänk vad bra hon kommer att få det hos oss istället för att sitta på hundgården där nere. Nu får hon springa lös, leka med Alice, gå i skogen och sova inne i en mjuk bädd och få all kärlek i världen. Jag skulle vilja rädda alla djur i världen. Men mamma säger att det inte går. Nåja. Tre är jag uppe i än så länge iallafall. Djur är det bästa som finns. Villkorlös kärlek ger dom till oss, villkorlös kärlek de ska ha tillbaka. <3


Ett litet helvete

Köpte ett bockbord på loppis för en ynka hundring. Nu ska det slipas putsas och målas och sedan säljas. Men det är ingen lätt slipning jag har gett mig in på. På en del ställen vill inte färgen lossna i huvudtaget. Blir att kämpa på ett bra tag till!

 


för varje snöflinga som faller

ska ett hjärta börja slå
för varje regndroppe som faller, finns en ny väg att gå


RSS 2.0