Åska..?

Tycker det har hängt åska i luften idag och nyss tyckte jag mig höra två små smällar. Jag som tänkte ge mig ut på promenad... Får dammsuga lite först och avvakta vädret lite tror jag.

Blommorna börjar verkligen komma upp i rabatterna nu!! Varje år som våren kommer känns som det är den första gången man upplever det tycker jag, man blir lika glad och förundrad varje gång! :)

   

 


Mysigt

Enkelt och mysigt är det denna kväll på Vinkelboda. Mannen serverar fiskpinnar och mos :) Mums!

Har tagit en kvällspromenad med Anna-Ida ikväll runt byn och guuud vilka vårkänslor vi fick!!! Underbart!! :D Sen fick vi även besök av Sara på kvällskvisten. Snart åker hon till Rhodos :(


Puss å kram!

 


Naturligt

På vårt äppelträd vid vår uteplats hade en stor gren gått av. Kände att jag var tvungen att göra nånting åt det nu när det snart kommer att bli varmt och löven kommer att slå ut, så jag tog in hela grenen men delade den på två. Så vips så hade vi två äppelträd inne ;) Kunde ju bara inte slänga dom hallåååå! Blev supermysigt!! Som ett litet uterum inomhus ;)

Vi har också flyttat om lite saker här hemma då vi har gjort om i gästrummet. Skrivbordet hamnade istället här inne i köket. Blev jättebra :)

Puss å kram! 


Aprilväder

Idag vräker snön ner. Stora och många snöflingor. Får tänka att det inte kommer stanna speciellt länge iaf som tur är!!!

Förra veckan köpte vi ett skrivbord på blocket som nu står inne i vårt sovrum. Från början var det ljust träfärgat, men det blev snabbt vitt när det kom under detta tak! Trökigt nog så hade dom vi köpte det av haft sönder det när dom skruvade isär det så för att det ens skulle kunna sitta ihop så fick Patrick göra nå special under det. Dom hade liksom brutit sönder istället för att skruva upp det på vissa ställen. Ibland undrar man ju........... Men nu är det iaf stadigt och helt och redo att användas :)

Puss och kram!!

  


Äntligen

har jag hittat hushållsvågen som bara är så vacker att jag vill titta på den heela tiden! Köpte den på loppis för en ynka tvåhundring. Den stod där på hyllan och bara skrek på mig!! Och jag skrek tillbaka att DÄR ÄÄR DU JU!!! ;) Så nu står den så fint bredvid spisen och lagar mat med mig varje dag så,

Puss och kraam! 


RSS 2.0